Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2018, 16:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ako do Tarantinovho nového filmu zapadne Bruce Lee a prečo pôjde o bizarný príbeh na štýl Pulp Fiction?

FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Taktiež vieme, kto si legendárneho herca a majstra bojových umení zahrá.

Okolo besnenia a vraždenia Charlieho Mansona a jeho partie je stále niekoľko otáznikov. Aj zodpovedané otázky sa však často nedostávajú na povrch. 

Jednou z nich je aj účasť legendárneho Brucea Leeho v prípade zabitia Sharon Tate, vtedajšej manželky Romana Polanskiho, ktorá v tej dobe niesla jeho dieťa. 

A hoci sa to zdá extrémne neuveriteľné, Polanski jedného času veril, že práve Bruce Lee zabil jeho ženu a nedonosené dieťa.

V roku 1968 trénoval legendárny majster bojových umení práve s Sharon Tate. Malo jej to pomôcť pri natáčaní snímky The Wrecking Crew. Po vraždách v auguste 1969 s ním nakoniec trénoval aj samotný Polanski. 

 
 
 
View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on



Tomu jedného dňa Bruce hovoril, ako stratil svoje drahocenné okuliare a nikde ich nevie nájsť. To samozrejme Polanskiho priviedlo späť k minuloročnej nešťastnej udalosti. Spomenul si totiž, že v policajnom hlásení sa hovorilo o istých okuliaroch. Tie mali patriť jednému z neidentifikovaných vrahov... a to Polanskimu stačilo.

Samozrejme, neskôr sa ukázalo, že Lee s týmito udalosťami nemá absolútne nič spoločné. Všetci ale dobre vieme, že Tarantinto sa neobmedzuje historickou presnosťou, viď Inglorious Basterds.

Odporúčané
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru 19. októbra 2019, 19:44

Nechceme klamlivo predpovedať, ale boli by sme prekvapení, keby sme sa nedočkali nejakej bizarnej scény, akých sme si užili mnoho napríklad v takom Pulp Fiction.

Bruca Leeho si v šesťdesiatkovom Once Upon a Time in Hollywood zahrá jeho dlhoročný obdivovateľ Mike Moh. Natáčanie momentálne prebieha v plnom prúde. Nejaké fotky z pľacu si môžete prezrieť aj v našom vlákne, kde sa najnovšej tarantinovke detailne venujeme.

Ako do Tarantinovho nového filmu zapadne Bruce Lee a prečo pôjde o bizarný príbeh na štýl Pulp Fiction?
Domov
Zdieľať
Diskusia