Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2018, 16:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Štyri zadlžené vdovy berú osud do vlastných rúk, vydávajú sa na cestu zločinu a dokončujú lúpež po svojich zabitých mužoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sľubná snímka Widows od režiséra Stevea McQueena dostáva ďalší plnohodnotný trailer. A my sa po jeho zhliadnutí už nevieme dočkať premiéry.

Očakávaný a hereckými hviezdami nabitý krimi thriller s názvom Widows sa nám doposiaľ stihol predstaviť už niekoľkými lákavými zábermi.

Po viac ako dva mesiace starej debutovej ukážke sa však snímka konečne pripomína ďalším plnohodnotným trailerom. A že sa máme naozaj na čo tešiť, o tom sa môžete presvedčiť nižšie.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude odohrávať v americkom Chicagu a zameria sa na štvoricu žien, ktoré sa kvôli kriminálnym aktivitám ich mŕtvych manželov topia v dlhoch.

Vdovy Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) a Belle (Cynthia Erivo) sa tak rozhodnú vziať osud do vlastných rúk a dokončiť pripravovanú lúpež za svoje mužské polovičky.

Tak ako po zhliadnutí predošlých ukážok, aj tentokrát môžeme predpokladať, že v kinách dostaneme drsný a remeselne výborne natočený príbeh plný skvelých hereckých výkonov, napätia aj emócií. Steve McQueen je mimoriadne schopným tvorcom a my mu rozhodne veríme.

Za réžiou stojí už zmienený Steve McQueen (Twelve Years a Slave), ktorému so scenárom vypomohla aj známa spisovateľka Gillian Flynn (Gone Girl).

Okrem spomínaných herečiek doplní nabité obsadenie napríklad aj Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt, Carrie Coon, Jacki Weaver, Jon BernthalColin FarrellManuel Garcia-Rulfo, Robert Duvall či Liam Neeson.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Čo hovoríte na najnovšiu ukážku? Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia