Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 22:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Wayne Rooney neuveriteľným zákrokom zachránil a následnou prihrávkou vyhral zápas v priebehu 15 sekúnd

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Anglický útočník prestúpil do tímu DC United a aklimatizácia prebieha veľmi úspešne.

Útočník Wayne Rooney bol kedysi najväčšou hviezdou Manchestru United. Angličan doviedol mužstvo k úspechom, hrával aj za svoje národné mužstvo, ale vek nezastavíš. Postupom času strácal formu, a tak minulý rok prestúpil do Evertonu, kde pred rokmi začínal, a momentálne už zarezáva v Spojených štátoch amerických.

Rooney oblieka dres DC United z Washingtonu, D.C. a stihol si už rozbiť aj nos, avšak v poslednom zápase proti Orlando City predviedol v priebehu 15 sekúnd výkon ako z učebnice futbalu.

Orlando hralo oslabené o jedného hráča, a tak sa v nadstavenom čase snažilo United strhnúť výhru na svoju stranu. Nevychádzalo to a v 96. minúte sa do šestnástky Orlanda dostavil aj brankár United, aby zvýšil šance svojho tímu na strelenie víťazného gólu.

Lopta sa však odrazila ku hráčom Orlanda a odrazu jeden z nich bežal priamo k opustenej bránke United, čo by znamenalo prehru.

Rooney však hráča dobehol, fenomenálnou kĺzačkou loptu získal naspäť a rozbehol sa do útoku. Vyslal dlhočízny center do šestnástky, ktorý našiel Luciana Acostu a on svojím hetrikom rozhodol o víťazstve. Wayne v priebehu 15 sekúnd zachránil aj vyhral United zápas.

Domov
Zdieľať
Diskusia