Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 15:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Anglická futbalistka strelila možno najbizarnejší gól roka. Po náraze do brankárky dopadla na najlepšie možné miesto

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Útok anglickej kapitánky skončil nepríjemným nárazom.

Aj keď ženský futbal zatiaľ nedosahuje popularitu mužského, množstvo zápasov sa v súčasnosti oplatí sledovať. Mladé futbalistky z celého sveta momentálne hrajú na majstrovstvách sveta do 20 rokov vo Francúzsku, kde sa predstavili Angličanky proti Mexičankám.

Najlepšia mladá hráčka roku 2017 Lauren Hemp zaknihovala v zápase hetrik a dotiahla svoju krajinu do štvrťfinále. Najlepším momentom však nebolo víťazstvo Angličaniek, ale jeden z gólov mladej Lauren.

Hráčka Manchestru City si zbehla po strane, ale brankárka Emily Alvarado sa jej postavila do cesty. Hemp do nej narazila, lopta však prešla za brankárku a Angličanka už len komfortne dopadla na loptu, ktorá sa na sekundu dostala medzi jej telo a trávnik.

Odrazu vystrelila do bránky a Angličanky sa mohli radovať. Na internete sa hneď objavilo video z gólu, ktoré v súčasnosti videli už takmer 3 milióny ľudí, a ľudia ho označujú za najbizarnejší gól celého roka.


Domov
Zdieľať
Diskusia