Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2018, 23:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo strelil svoj prvý gól za Juventus po 8 minútach. Debutový zápas proti rezerve ukázal hlad po úspechu

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan bude chcieť Juventus potiahnuť ďaleko aj v Lige majstrov.

Nová futbalová sezóna už úspešne odštartovala v Anglicku. Miestna Premier League mala na programe prvé zápasy a núdza nebola o parádne výsledky aj prekvapenia. Na štart talianskej ligy si však budeme musieť ešte týždeň počkať, a tak sa kluby zo Serie A zatiaľ pripravujú v priateľských zápasoch.

Začiatok novej sezóny si samozrejme nechce nechať ujsť ani Cristiano Ronaldo, ktorý do Juventusu Turín prestúpil z Realu Madrid a zopár týždňov oddychoval po majstrovstvách sveta na dovolenke.

Už minulý týždeň mu zložil obrovskú poklonu spoluhráč Douglas Costa, ktorý ho označil za futbalovú mašinu, zatiaľ čo samotný Ronaldo najnovšie vyhlásil, že zažíva zvláštne pocity, pretože v Juventuse sa cíti ako vo vlastnej rodine, čo sa mu v Madride nestávalo.

Juventus už tradične pred štartom sezóny odohral priateľský zápas proti svojmu rezervnému tímu a za prvé mužstvo konečne nastúpil aj Ronaldo. Portugalčan nemal veľký problém s aklimatizáciou v Taliansku, aj keď je treba podotknúť, že priateľský zápas proti B tímu nie je najväčšia udalosť roka.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Cristiano však v zápase absolvoval svoj debut v novom drese a na strelenie gólu mu stačilo obyčajných 8 minút. Už teraz sa tešíme na to, čo narobí s Chievom Verona budúcu sobotu.


Domov
Zdieľať
Diskusia