Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2018, 12:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chystá sa celovečerná snímka Family Guy a pokračovanie Simpsonovcov vo filme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio 20th Century Fox sa údajne pustilo do výroby dvojky The Simpsons Movie, pričom vlastný film má dostať aj Family Guy.

Mnohí z vás si ešte určite pamätajú na celovečerák The Simpsons Movie, ktorý v roku 2007 preniesol naše obľúbené seriálové postavičky na veľké plátno. Odvtedy už ale ubehla viac než dekáda, pričom so sľubovaným pokračovaním to vôbec nevyzeralo ružovo.

Teda až doteraz. Ako totiž uvádza článok v známom denníku Wall Street Journal, ktorý sa zaoberal budúcnosťou štúdia 20th Century Fox a jeho prebratím spoločnosťou Disney, Fox momentálne pracuje na dvojke Simpsonovcov vo filme a Family Guy snímke.

Druhá menovaná záležitosť by pritom mala byť mixom animácie a skutočných hercov. Žiaľ, ďalšie informácie ohľadom týchto projektov zatiaľ nemáme. Bude však určite zaujímavé sledovať, čo sa stane s pripravovanými filmami Foxu po prevzatí spoločnosťou Disney.

Tá má údajne v pláne dokončiť a následne vydať všetky snímky, ktoré budú v čase pripojenia štúdia 20th Century Fox v produkcii či post-produkcii. Nechajme sa teda prekvapiť. Na ktorý z týchto filmov sa tešíte viac?

Chystá sa celovečerná snímka Family Guy a pokračovanie Simpsonovcov vo filme
Zdroj: 20th Century Fox Television
Domov
Zdieľať
Diskusia