Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kvôli vibrátoru museli v Berlíne evakuovať letisko. Pracovníci bezpečnostnej kontroly sa domnievali, že ide o granát

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Sexuálna hračka spôsobila vyše hodinové uzatvorenie.

Pracovníci bezpečnostnej kontroly berlínskeho letiska Schönefeld museli čeliť naozaj kurióznemu prípadu. Jedna z cestujúcich mala totiž v kufri pribalený vibrátor. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si ho zložky nepomýlili s ručným granátom, čo viedlo k automatickému poplachu a následnej evakuácii osôb.

Podozrivý predmet bol spozorovaný počas klasickej röntgenovej revízie batožiny v utorok predpoludním. Dôvodné podozrenie, že ide o nebezpečný druh munície naplnený výbušninou, spôsobilo vyše hodinové uzatvorenie časti letiska. Údajne bol narušený aj priebeh niekoľkých stanovíšť s personálom určeným na vybavovanie cestujúcich.

Normálny chod letiska bol zabezpečený v poludňajších hodinách až po prehľadaní kufra a nájdení sexuálnej pomôcky. Do budúcnosti bude lepšie, keď si aj ty položky v batožinovom priestore poriadne skontroluješ a nebezpečne pôsobiace predmety, ktoré by mohli potenciálne vyvolať poplach, radšej dopredu nahlásiš.

Domov
Zdieľať
Diskusia