Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 19:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na Airbnb už nájdeš aj Veľký čínsky múr a ešte aj úplne zadarmo. Spoločnosť v rámci kampane ponúka nezabudnuteľnú noc

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA
Uložiť Uložené

Jedna z najznámejších pamiatok na svete môže byť na noc tvojím domovom.

Kedysi ochraňoval celú civilizáciu pred útokmi nepriateľom a dnes by si na nej vďaka spoločnosti Airbnb mohol stráviť romantickú noc. Známa služba sa spojila s čínskymi historikmi a vytvorila v jednej časti Veľkého čínskeho múru neveľkú miestnosť zariadenú komfortným nábytkom.

Nebude ju však prenajímať pomocou svojej platformy, ale zorganizovala súťaž, vďaka ktorej môžeš aj ty už na začiatku septembra bezplatne odcestovať do Pekingu a zažiť dobrodružstvo, aké nemá konkurenciu.

Miestnosť nemá žiadnu strechu, takže hostia budú môcť zo starovekej pamiatky pozorovať celú hviezdnu oblohu, a k dispozícii budú mať aj špeciálnu večeru pri zvukoch tradičnej čínskej hudby.

Po nezabudnuteľnom spánku na druhý deň ráno vyrazia spoznávať okolie a históriu Veľkého čínskeho múru, pričom sprievodcami budú skúsení čínski historici. Nie je to ani zďaleka všetko, pretože Airbnb si pre výhercov pripravilo omnoho viac čínskych aktivít.

Na výhru v súťaži nemusíš splniť ani ťažkú či otravnú výzvu. Spoločnosť od teba chce len to, aby si napísal krátky text na tému "Prečo je dnes búranie prekážok medzi kultúrami dôležitejšie než kedykoľvek predtým? Ako by si chcel nadviazať nové spojenia?" Čas na zapojenie do súťaže ti vyprší 11. augusta a cesta do Pekingu v prípade potenciálnej výhry bude naplánovaná od 3. do 9. septembra, takže dobre popremýšľaj, či by takýto zážitok za pár viet nestál.

Domov
Zdieľať
Diskusia