Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 10:00
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Tomorrowland 2018: Lil Pump v tradičnom Gucci rúchu, no festivalové outfity predviedli aj Dua Lipa či Virgil Abloh

MÓDA OUTFITY TOMORROWLAND
Uložiť Uložené

Výber tých najzaujímavejších módnych kreácií z belgického festivalu elektronickej hudby.

Každoročné medzinárodné oslavy elektronickej hudby v belgickom meste Boom sa uskutočnili počas posledných júlových dní a, našťastie, prebiehali bez akýchkoľvek komplikácií. Tak ako vždy, aj tohtoročný Tomorrowland priniesol okrem hudobného zážitku aj ten módny. Na jednom z najväčších a najvýznamnejších hudobných festivalov sme mali opäť možnosť vidieť rôzne zaujímavé, precízne a farebné outfity v podaní "obyčajných" účastníkov, no rovnako tak na seba pútali pozornosť aj známe osobnosti.

Štrnásty ročník sprevádzali mnohé novinky, ako napríklad časté memoriály, plagáty či vlajky s podobizňou nebohého Aviciiho, keďže práve jeho meno sa spája s akýmsi symbolom elektronickej kultúry a rovnako bol vždy neoddeliteľnou súčasťou belgického festivalu. Mnohých však tento rok prekvapilo aj meno, ktoré by na Tomorrowlande čakal asi málokto. Reč je o americkom raperovi Lil Pumpovi. Toho si mohol vidieť na stagi Organ of Harmony ešte prvý víkend podobne ako jeho kolegu French Montanu.

Vráťme sa však k dôvodu, prečo si napokon na tento článok klikol – festivalové outfity známych osobností a aj samotných účastníkov. Špecifické kúsky, štýly, vzory, farby a strihy sa dali stretnúť na každom rohu. Tommorowlandu sa opäť podarilo prilákať veľké množstvo módnych nadšencov z celého sveta. Tento rok v Belgicku prevládali najmä trblietavé a leopardie vzory, no rovnako tak crop topy, čipkované podprsenky a mnoho farebných doplnkov. Tak sa na to teda poďme spoločne pozrieť.

Lil Pump

Dua Lipa a Martin Garrix

Počas festivalu si britská speváčka vo svojom outfite stihla vyskúšať aj In My Feelings Challenge

Sebastian Ingrosso

Virgil Abloh

Stefanie Giesinger

Steve Aoki

Alesso

Yannick Carrasco s priateľkou

Účastníci

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@rebekkalovee),

Domov
Zdieľať
Diskusia