Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 17:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Lukáš Frlajs a Duklock parodujú tragický song od MikeJePana a KingDubaja. Slovenskí youtuberi si robia srandu aj z fejkového oblečenia

ZAUJÍMAVOSTI KING DUBAJ
Uložiť Uložené

Smutný rap Mika a Dubaja si podali Duklock s Frlajsom.

Bohužiaľ, česko-slovenský internet skrýva aj naozaj temné zákutia a v jednej z nich sa nachádza aj známa internetová osobnosť MikeJePan, ktorý si svojím vulgárnym správaním voči pražskej mestskej polícii a povyšovaním sa nad každou ostatnou živou bytosťou získal ohromné množstvo fanúšikov (najmä detských).

Slováci zasa môžu plakať nad KingDubajom. Ten našincom znepríjemňuje život predovšetkým cez Instagram, kde cez tridsať stories denne oznamuje o svojom bohatstve a propaguje svoje pofidérne kurzy. V júni sa však tieto dve indivíduá spojili a doručili tragický song Mám nabito, ktorý svetu oznamuje, že Mike s Dubajom majú stoporenejšie penisy než ktokoľvek iný. Pointu poľutovaniahodného počinu sme zhrnuli už v tomto článku.

Mentálne zdravšia časť našej YouTube scény sa však teraz rozhodla pre odpoveď. Duklock s Lukášom Frlajsom sa podujali na vtipnú paródiu, ktorá si z dvoch tragédov robí poriadnu srandu a dali im vyžrať aj predstierané bohatstvo či Dubajovu zbierku falošného značkového oblečenia. Samozrejme, Duklock ani Lukáš nie sú žiadni raperi, no i tak ti ich paródia pôjde do uší ľahšie než zúfalý pseudorap Petra Dubaja.

Domov
Zdieľať
Diskusia