Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 13:58
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zombieland 2 dorazí do kín už budúci rok. Vráti sa aj ústredná štvorka na čele s Jessem Eisenbergom a Woodym Harrelsonom

FILMY A SERIÁLY ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

Prinášame dobré správy všetkým fanúšikom prvého Zombielandu. Dvojka sa začne natáčať už začiatkom budúceho roka a v kinách sa objaví na desiate výročie od uvedenia jednotky.

Už nejakú dobu vieme, že prípravy pre pokračovanie populárnej hororovej komédie Zombieland z roku 2009 naberajú každým dňom stále výraznejšie kontúry.

Svedčí o tom aj nedávna správa, podľa ktorej by sa mali vrátiť všetci štyria hlavní protagonisti, a teda Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone a Abigail Breslin. Ako však najnovšie uvádza magazín The Hollywood Reporter, ústredné kvarteto bolo definitívne potvrdené až teraz.

Ba čo viac, podľa dostupných informácií by malo natáčanie druhého Zombielandu začať už v januári (leden) 2019, pričom premiéra je predbežne naplánovaná na október (říjen) 2019. Pokračovanie by sa tak dostalo do kín takmer presne na desiate výročie od uvedenia jednotky.

Zombieland 2 dorazí do kín už budúci rok. Vráti sa aj ústredná štvorka na čele s Jessem Eisenbergom a Woodym Harrelsonom
Zdroj: Columbia Pictures/Pariah

Čo sa samotného príbehu týka, v jeho centre sa znova ocitne vyššie spomínaná štvorica, ktorá si bude musieť poradiť s novým typom zombíkov. Viac sa už ale dozviete v tomto vlákne.

Na režisérske kreslo opäť zasadne Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a za scenárom aj tentokrát stojí Rhett Reese s Paulom Wernickom (Zombieland, Deadpool). Čo na Zombieland vravíte s odstupom času? A tešíte sa na dvojku?

Domov
Zdieľať
Diskusia