Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 17:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dorazili prvé obrázky zo Shyamalanovho Glass! Ako vyzerá Mr. Glass, Beast či David Dunn?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazili vôbec prvé obrázky z očakávaného pokračovania Split a Unbreakable s názvom Glass.

O Glass už všetci viete. "Superhrdinský" thriller od Shyamalana sa ohlásil krátko po premiére Split. Až na konci tohto filmu sme sa totiž dozvedeli, že ide o "spin-off" pre Unbreakable.

V poslednej scéne sme totiž zistili, že Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) a jeho Beast je z rovnakého sveta, ako Mr. Glass (Samuel L. Jackson) či David Dunn (Bruce Willis).

Glass bude pokračovaním oboch filmov, v ktorom pôjde David Dunn po Beastovi, zatiaľ čo v tieňoch bude číhať Mr. Glass. Skrýva totiž tajomstvá, ktoré sú kľúčové pre oboch "hrdinov". 

Okrem týchto troch uvidíme aj Anyu-Taylor Joy zo Split, ale taktiež Davidovho syna Josepha Dunna (Spencer Treat Clark) či Elijahovu matku (Charlayne Woodard).

Teraz sa už bežte pozrieť do galérie na prvé obrázky a tešte sa na budúcotýždňový Comic-Con v San Diegu. Práve počas neho by sme mali uvidieť prvý trailer.

Na jednom z obrázkov môžete vidieť aj novú postavu. Sarah Paulson si zahrá akúsi psychologičku, ktorá rieši prípady ľudí mysliacich si, že sú postavy z komiksových príbehov. Ide pre ňu o moderný ekvivalent pre ľudí mysliacich si o sebe, že sú Ježišovia a podobne.

Premiéra je momentálne naplánovaná na 18. januára 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia