Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 13:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor dostal na 30. narodeniny mramorovú sochu s vlastnou podobizňou za takmer 60-tisíc eur. Práca na nej trvala 5 mesiacov

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sochára inšpiroval Conorov silný príbeh a charakter.

Najslávnejší írsky MMA zápasník Conor McGregor oslavuje okrúhlych 30 rokov a pri tejto príležitosti pre neho vytvoril litovský umelec Edgar Askelovic, známy ako Aspencrow, naozaj netradičný darček. Ako poctu bojovníkovi totiž postavil mramorovú sochu v životnej veľkosti s názvom ATLAS. Conorova podobizeň má údajne hodnotu približne 66-tisíc amerických dolárov a Edgar mu ju chce darovať pri špeciálnej príležitosti.

Umelec si bol pravdepodobne vedomý, že vzhľadom k nespočetnému majetku úspešného Íra nebude ľahké vytvoriť pre neho vhodný darček, no je dosť možné, že týmto umeleckým dielom prekonal všetkých ostatných gratulantov. Askelovica k zhotoveniu mramorového výtvoru údajne inšpiroval McGregorov silný príbeh a charakter. Podľa všetkého dielo tvoril dlhých 5 mesiacov.

Socha UFC zápasníka sa skladá zo silikónu vulkanizovaného platinou a mramorového prachu. Oči umelec vytvoril z polyuretánovej živice odolnej voči UV žiareniu a Conorov účes s bradou pozostávajú zo skutočných ľudských vlasov a chlpov.

Domov
Zdieľať
Diskusia