Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júla 2018, 12:10
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

5 škandinávskych krások, ktoré ťa očaria svojím vzhľadom. Severanky patria medzi to najkrajšie, čo na svete máme

REFRESHER
Uložiť Uložené

Škandinávia je rodiskom mnohých krásnych modeliek a my sa pozrieme bližšie na päť z nich.

Na našej stránke sme vám doposiaľ predstavili množstvo modeliek, ktoré nás zaujali nielen svojou krásou. A tento článok nebude iný. Dnes sa pozrieme na päť škandinávskych krások, ktoré by nemali chýbať na tvojom Instagrame. Severské ženy patria rozhodne medzi najkrajšie na svete. Dôkazom toho sú nasledujúce profily. V našom výbere nájdeš aj niekoľko modeliekVictoria’s Secret. O všetkých sme na Refresheri dávnejšie písali a sledujeme ich už dlhšiu dobu. Že ty ešte nie? Vďaka nášmu článku to môžeš rýchlo napraviť.


Elsa Hosk

Začíname modelkou pochádzajúcou zo švédskeho Štokholmu. Elsa Hosk teraz patrí medzi najúspešnejšie modelky sveta, no modeling nikdy nebol jej snom. V siedmich rokoch sa začala venovať basketbalu a dotiahla to až do profesionálnej basketbalovej švédskej ligy. Osud to však zariadil inak, s basketbalom napokon skončila a v súčasnosti predvádza len pre tie najprestížnejšie módne značky. V roku 2015 sa dokonca stala anjelikom značky Victoria’s Secret. Momentálne žije so svojím priateľom v newyorskej štvrti SoHo.


Mathilde  Gøhler

Zo Švédska sa presunieme do Dánska, odkiaľ pochádza krásna Mathilde Gøhler. Tá sa objavila na stránkach mnohých známych magazínov vrátane Elle. Má len 25 rokov, no modelingovú kariéru posunula na druhú koľaj a stala sa mamičkou. Jej dcérka sa volá Kenya a dánska modelka si bez nej nevie predstaviť ani jediný deň.


Nina Agdal

V Dánsku ešte chvíľu ostaneme a pozrieme sa na Ninu Agdal, ktorú sme na Refresheri spomínali už viackrát. Modelka má rozbehnutú úspešnú kariéru modelky a spolupracovala napríklad so značkou Victoria’s Secret alebo Sports Illustrated. Po tom, čo sa pred pár mesiacmi nedostala na obálku nemenovaného magazínu kvôli tomu, že nie je dosť štíhla, Nina radikálne zmenila svoj postoj k modelingu. Už nespolupracuje so značkami a fotografmi, ktorí kompletne retušujú fotografie alebo ponižujú modelky pre ich postavu.


Frida Aasen

Z malebného nórskeho mesta Kristiansand pochádza Frida Aasen, ktorá ťa očarí najmä svojím úsmevom. Modelingový agent ju objavil počas vianočných nákupov a veci potom nabrali rýchly spád. Jej prvá prehliadka bola pre značku Prada a neskôr začala spolupracovať aj s Victoria’s Secret. Účasť na najväčšej šou roka VS bola jej najväčším snom a vlani sa jej to splnilo. Sme zvedaví či ju na prehliadke Victoria’s Secret uvidíme aj tento rok.


Josephine Skriver

Článok zakončíme v dánskej Kodani, odkiaľ pochádza krásna Josephine Skriver. V detstve sa venovala futbalu a hrala za školský tím. Modelingový skaut ju objavil ako 15-ročnú na futbalovom zápase a neskôr podpísala kontrakt s najväčšou dánskou modelingovou agentúrou. V rámci modelingu dosiahla množstvo úspechov, no najväčší prišiel v roku 2013, kedy debutovala na prehliadke Victoria’s Secret. O tri roky neskôr sa stala anjelikom tejto značky. Predvádzala na prehliadkach Balmain, Fendi a pred dvoma mesiacmi sa stala tvárou Maybelline. Okrem toho je LGBTQ aktivistkou a bojuje za práva tejto komunity.

Anketa:
Ktorá kráska ťa zaujala najviac?
1. Elsa Hosk
2. Mathilde Gøhler
3. Nina Agdal
4. Frida Aasen
5. Josephine Skriver
6. všetky
1. Elsa Hosk
14 %
127 Hlasov
2. Mathilde Gøhler
21 %
200 Hlasov
3. Nina Agdal
11 %
104 Hlasov
4. Frida Aasen
4 %
42 Hlasov
5. Josephine Skriver
33 %
310 Hlasov
6. všetky
17 %
156 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia