Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Leto oficiálne začína až dnes. Odštartoval ho Justin Timberlake

HUDBA
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších spevákov na svete predstavuje letnú novinku, ktorá by mala za krátku chvíľu ovládnuť trendy, rádiá a kúpaliská.

Justin Timberlake už stihol v aktuálnom roku vydať sólový album Man of the Woods, ktorý uzrel svetlo sveta ešte vo  februári. Odvtedy ho okrem rodiny zamestnáva obrovské turné, počas ktorého si však našiel čas aj na novú hudbu, konkrétne singel s názvom SoulMate. Ten sa k fanúšikom dostáva s popisom "summer starts now" a zatiaľ bez videoklipu, čo je však snáď len otázkou času.

Zaujímavosťou je, že jedným z autorov hudobnej produkcie je Nineteen85, ktorý sa postaral o Drakeove hity ako One Dance, Hotline Bling alebo Hold On, We're Going Home. A práve člen dvsn by mohol Justina a Champagne Papiho znovu spojiť. JT sa totiž pri tejto príležitosti pre Complex vyjadril, že by pokojne do tejto spolupráce opäť išiel. Nechajme sa teda prekvapiť.

Dosť bolo slov, vychutnaj si jedného z najväčších adeptov na letný hit, ktorý by mal do pár dní ovládnuť trendy, rádiá, kúpaliská.

Domov
Zdieľať
Diskusia