Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 2:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kultový Chucky dostane remake, v ktorom sa z neho stane technologicky vyspelejšia hračka na zabíjanie. Dočkáme sa ale aj seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chucky má pred sebou "svetlú" budúcnosť.

Po relatívne kladnom prijatí Cult of Cucky, zatiaľ poslednom (siedmom) filme zo série o vraždiacej bábike, sme sa dočkali správ o chystanom televíznom seriáli. Mal sa na ňom podieľať priamo tvorca série Don Mancini a zdá sa, že to stále platí. 

„Chceme opäť použiť názov Child's Play,“ poznamenal Mancini. „Chceme dať jasný signál, že budeme temní, temnejší, než kedykoľvek predtým. Bude to naozaj veľmi desivé.“ 

Pravdepodobne sa tak projekt vráti ku koreňom, kedy v ňom ešte boli dominantné hororové a nie čierno-humorné či satirické prvky. Zároveň však nepôjde o žiadny reboot, ale priame pokračovanie. Na pláne je predbežne 8 hodinových epizód.

Kultový Chucky dostane remake, v ktorom sa z neho stane technologicky vyspelejšia hračka na zabíjanie. Dočkáme sa ale aj seriálu
Zdroj: Universal Pictures Home Entertainment

Okrem seriálu je Mancini optimistický aj čo sa týka ďalších dielov filmovej série. V nedávnom interview sa rozhovoril o možnosti vhodiť Chuckyho do prostredia druhej svetovej vojny. „Myslím, že by to bolo skvelé,“ povedal. „Pamätáte si, ako v Dobyvateľoch stratenej archy povedia, že Hitler je posadnutý okultizmom?

To je okno, ako sa dostať do tej doby. Bolo by nepochybne zaujímavé vidieť Chuckyho v tomto období s ikonografiou a archetypmi filmov o druhej svetovej vojne. 

Ťažko povedať, či sa niekedy takéhoto filmu dočkáme. Isté však je, že tým najbližším bude remake jednotky. Universal síce vlastní práva na značku, no MGM, ktoré distribuovalo jednotku, zrejme našlo prasklinu v zmluvách. Aj preto bude môcť natočiť remake s novým režisérom a príbehom.

Projekt produkčne zastrešia David Katzenberg a Seth Grahame-Smith (It), pričom scenár pochádza z pera Tylera Burtona Smitha (hra Quantum Break, Kung Fury 2 – momentálne sa natáča). Režisérom bude neoverený Lars Klevberg. Zrejme ste od neho nič nevideli, a to je úplne v poriadku. 

Jeho prvým veľkým filmom malo byť sci-fi Polaroid podľa jeho vlastného kraťasu. Kvôli bankrotu Weinstein Company, ktoré sa o snímku postaralo, sme sa ho však doteraz nedočkali. 

Uvidíme, či nás nové zasadenie a príbehová kostra dokáže zaujať. Z Chuckyho sa údajne stane modernejšia bábika a postaviť sa jej majú tínedžeri. Čo na to hovoríte?

Anketa:
Tešíte sa viac na seriálové pokračovanie Cult of Chucky alebo na remake?
Seriálové pokračovanie zabehnutej série
Remake
Seriálové pokračovanie zabehnutej série
35 %
Remake
65 %
Domov
Zdieľať
Diskusia