Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 11:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Japonci po vypadnutí z MS upratali svoju šatňu, poklonili sa fanúšikom a po rusky poďakovali aj organizátorom

ŠPORT JAPONSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Japonskí futbalisti si rýchlo získali srdcia fanúšikov.

Japonské futbalové mužstvo sa na majstrovstvách sveta rýchlo stalo obľúbencom všetkých fanúšikov. Skromní diváci na štadiónoch upratovali po skončení zápasov a ani hráči nezostali svojmu menu nič dlžní. Po nešťastnej prehre s Belgickom a vypadnutí z majstrovstiev po sebe hráči upratali celú šatňu.

V jej strede nechali organizátorom jednoduchý odkaz „Ďakujem“ napísaný v ruštine. Poďakovali sa všetkým organizátorom, ktorí mužstvu počas celého šampionátu spríjemňovali zápasové prostredie aj oddych mimo štadiónov a uľahčili im prácu s upratovaním.


Akoby nestačilo, že hráči po sebe zanechali dokonalý poriadok, opätovne si zachovali dobré meno aj fanúšikovia. Štadión v Rostove po skončení zápasu znovu poupratovali a určite boli šťastní aj za to, že japonskí hráči prišli po vypadnutí ku sekcii svojich fanúšikov a všetci sa im poklonili za úžasnú podporu, ktorú možno ani oni sami nečakali.

Odporúčané
PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie 5. marca 2024, 16:00

Japonci ukázali, ako by mohlo vyzerať správanie každého futbalového fanúšika. Po 90 minútach napätia a vášne po sebe stačí upratať vlastné miesto a odísť domov s veľkým úsmevom na tvári, či už tím prehral alebo vyhral.


Domov
Zdieľať
Diskusia