Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2018, 21:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Gangster priznal, že vie, kto zavraždil Tupaca. Keefe D mal sedieť v aute, z ktorého sa strieľalo a dnes už nemá čo stratiť

HUDBA SMRŤ
Uložiť Uložené

Duane Keith Davis po diagnostikovaní rakoviny vyšiel s pravdou von.

Od vraždy legendárneho rapera Tupaca Shakura prešlo už takmer 22 rokov. Svet dodnes nepozná definitívne meno vraha, ktorý ho pripravil o život. V novej dokumentárnej sérii Unsolved, the Tupac and Biggie Murders však tvorcovia divákom predstavili komplexný prehľad o tom, aké teórie jednotlivých vrážd existujú a pred kameru sa odvážne posadil aj Duane Keith Davis známy ako Keefe D.

Krátko po streľbe na rapera a následnej smrti sa na verejnosti objavili informácie o tom, že Tupaca mal zastreliť Orlando Anderson. Andersona vraj Tupac so svojimi kamarátmi zbili a vytvorili tak konflikt medzi notoricky známymi gangami Los Angeles. Anderson mal mať blízko ku gangu Crips, zatiaľ čo Tupac mal kontakty na Bloodz, a preto si Anderson zaumienil, že chce pomstu.

V dokumentárnej sérii začal Duane Keith Davis otvorene rozprávať o osudnej noci, kedy bol Tupac napadnutý. Davis je strýkom spomínaného Andersona, ktorý mimochodom zomrel pri násilnostiach v roku 1998, a verejnosti sa rozhodol rozpovedať pravdu najmä kvôli tomu, že mu diagnostikovali rakovinu a viac už nemá čo stratiť. Diváci sa dozvedia, že Davis sa zúčastnil priamo na vražde Tupaca, pričom on nestlačil spúšť.

Odporúčané
Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť 28. marca 2024, 9:30

Strieľať mal človek sediaci na zadnom sedadle auta, ale Davis zatiaľ odmietol označiť strelca menom, pretože je to proti pouličným pravidlám. Dlhé roky pritom za hlavného podozrivého ľudia označujú zosnulého Andersona, ktorý ale pred svojou smrťou odmietol akékoľvek podobné dohady. Dodnes nebola Tupacova vražda vyšetrená, a tak fanúšikovia operujú s mnohými konšpiračnými teóriami o tom, ako raper smrť nafingoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia