Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2018, 12:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Scenárista Solo: A Star Wars Story napíše Indiana Jones 5. Spielberg a Indy však dorazia asi až v roku 2021

FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY
Uložiť Uložené

Správy z tábora piateho Indyho hlásia, že novým scenáristom je Jonathan Kasdan, ktorý nahradil Davida Koeppa. Začiatok produkcie tak bude musieť ešte počkať.

Piatej časti známej filmovej série Indiana Jones sme sa naposledy venovali iba pred niekoľkými mesiacmi, keď bolo potvrdené, že päťka bude pre Harrisona Forda posledným zárezom v úlohe tohto legendárneho dobrodruha. Krátko predtým dokonca vyšlo najavo, že natáčanie by malo začať v apríli budúceho roku.

Teraz sa však zdá, že si na túto snímku budeme musieť počkať ešte trochu dlhšie. Ako totiž uvádza magazín Variety, zdroje z produkcie filmu prezradili, že štart natáčania bude posunutý o niekoľko mesiacov, možno o celý jeden rok. Môže za to údajne súčasný stav scenára, s ktorým kompetentní ľudia z vedenia nie sú spokojní.

S tým dozaista súvisí aj výmena na pozícii scenáristu. Konkrétne ide o Jonathana Kasdana (Solo: Star Wars Story), ktorý nahradil Davida Koeppa (Panic Room, War of the Worlds, Spider-Man). Zaujímavosťou je, že Jonathan je synom Lawrenca Kasdana, teda scenáristu snímky Raiders of the Lost Ark.

Fanúšikov ale určite poteší skutočnosť, že Ford a režisér Steven Spielberg aj napriek týmto komplikáciám ostávajú pri projekte naďalej. No piaty Indy môže do kín pokojne doraziť až v roku 2021. Momentálne nám teda ostáva iba čakať na ďalšie novinky. Pre viac informácií o filme klikajte sem.

Scenárista Solo: A Star Wars Story napíše Indiana Jones 5. Spielberg a Indy však dorazia asi až v roku 2021
Zdroj: Paramount Pictures/Lucasfilm Ltd.
Anketa:
Tešíte sa na piatu časť?
Samozrejme, je to predsa Indy od Stevena Spielberga
Nie, obávam sa, že budeme vo výsledku sklamaní
Samozrejme, je to predsa Indy od Stevena Spielberga
78 %
Nie, obávam sa, že budeme vo výsledku sklamaní
22 %
Domov
Zdieľať
Diskusia