Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2018, 14:59
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Jon Olsson šokuje s najšialenejším kabrioletom na svete a opäť posúva latku

TECH MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Monštruózne G-čko prešlo ďalšou radikálnou úpravou.

Keď sme vás naposledy informovali o tom, že Jon Olsson neostal opäť svojej povesti nič dlžný a svoju garáž rozšíril o opäť ďalší pozoruhodný kúsok, ešte sme netušili, že s brutálnym G 500 4x4² nepovedal posledné slovo. Okrem toho, že zďaleka nejde o bežný Mercedes-Benz, slávny lyžiar youtuber si ho dokonca dal slušne upraviť, čoho výsledkom bol drsnejší zjav a vyše 800 koní. Čuduj sa však svetu, známemu Švédovi to nestačilo a krátko po jeho svadbe sa na sociálnych sieťach zoznamujeme s najšialenejším G-čkom bez strechy na svete.

Týmto titulom ho obdaril sám Jon, dovolíme si však tvrdiť, že ide dokonca o ten vôbec najšialenejší kabriolet na svete. Olssonovi sa totiž podarilo spojiť doposiaľ nemožné. G-čko osadené 4-litrovou V8-čkou, ktoré disponuje portálovým zavesením náprav s dvojicou tlmičov na každom kolese a trojicou mechanických diferenciálov, v rámci ďalšej úpravy totiž prišlo o strechu. Off-roadový špeciál tak dostal podobu, ku ktorej by ste seberovný počin hľadali márne, navyše sa dočkal ďalších vylepšení, ktoré nám v opäť parádnom videu postupne predstavuje sám majiteľ.

 

Odporúčané
Mercedes-AMG predstavil svoje športové SUV v novej hybridnej verzii, ktorá sľubuje vyšší výkon a nižšiu spotrebu Mercedes-AMG predstavil svoje športové SUV v novej hybridnej verzii, ktorá sľubuje vyšší výkon a nižšiu spotrebu 24. októbra 2023, 15:30

Domov
Zdieľať
Diskusia