Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 17:20
Čas čítania 0:00
Sona O.

Opekať si už budeš môcť priamo v strede Petržalky. Pri Draždiaku otvárajú nový altánok, pri ktorom sa rovno aj okúpeš

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA PRÍRODA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Obyvatelia hlavného mesta majú o dôvod viac ísť na prechádzku do prírody. Pri sídlisku vyrástli nové ohniská.

V Bratislave existuje iba pár miest, kde sa dá oficiálne opekať. Ohradené ohniská a altánky boli v Petržalke skôr raritou, i keď sa tu rozprestierajú pomerne veľké trávnaté a zalesnené plochy. Preto obyvateľov najväčšieho sídliska v Bratislave určite poteší správa o nových murovaných ohniskách a drevených altánkoch priamo pri jazere Malý Draždiak.

Vybudovalo ich hlavné mesto a k dispozícii sú pre širokú verejnosť zdarma. V lokalite pribudli tiež 3 informačné tabule. 

Malý Draždiak sa nachádza iba kúsok od populárneho jazera na kúpanie Veľký Draždiak, ktoré využívajú Bratislavčania počas horúcich letných dní. Je súčasťou sídliska Zrkadlový háj a mestskou dopravou sa sem dostaneš príjemnou prechádzkou od zastávky Technopol.

Ak teda počas leto dostaneš chuť na opekanú klobásu či špekačky, ideálne miesto na večer s kamošmi ťa čaká priamo pod oknami bytovky.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia