Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2018, 10:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Prekladateľka do znakovej reči zahviezdila na koncerte Eminema. Skladbu Rap God nielenže sprostredkovala nepočujúcim, ale si ju aj užila

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Známy raper sa mohol na svoju prekladateľku spoľahnúť.

Aj nepočujúci ľudia si vedia užívať hudobné koncerty. Znie to síce zaujímavo, ale nepočujúci ľudia zvyčajne dokážu vnímať a cítiť vibrácie, ktoré hudba spôsobuje, a tak si vystúpenie naplno vychutnať. Zrejme je jednoduchšie cítiť vibrácie na koncertoch, kde nie je príliš veľa hovorených slov, ale nepočujúci fanúšikovia sa nestratia ani na rapových koncertoch.

Eminem sa pred pár dňami objavil na Firefly Music Festival v meste Dover v americkom štáte Delaware a spoločnosť mu okrem tisícok ľudí pred pódiom robila aj Holly Maniatty. Holly nie je žiadny nováčik na rapových koncertoch, pretože pravidelne sprevádza interpretov ako Snoop Dogg či Waka Flocka. Jej najnovší výkon pri prekladaní slov pekelne rýchlej skladby Rap God do znakovej reči si vyslúžil obrovskú poklonu od stoviek tisíc fanúšikov na internete.

Prekladateľka dokázala udržať s legendárnym raperom krok a do svojich znakov vložila aj trefné pohyby celého tela, takže skupina nepočujúcich fanúšikov dostala najlepší zážitok, aký bol k dispozícii. Je prakticky nepredstaviteľné, že by si mal slová skladby Rap God simultánne prekladať do akéhokoľvek jazyka, ale Holly to do znakovej reči dokáže a zvláda to naozaj parádne.

Domov
Zdieľať
Diskusia