Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 10:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najvzácnejšiu hokejovú trofej sveta získava Washington Capitals!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po 43 rokoch v profesionálnej lige získava hlavné mesto USA na čele s hviezdnym Ovečkinom prvý Stanley Cup.

Celý hokejový svet dnes svoju pozornosť upriamil na (pre nás) nočný zápas medzi Las Vegas a Washingtonom. Po štyroch stretnutiach bol stav 3:1 a tím z hlavného mesta USA si tak mohol siahnuť na vytúžený pohár. Ako už býva v podobných prípadoch zvykom, dočkali sme sa nádhernej hry plnej hojekových momentov a, samozrejme, aj gólov.

Po šesťdesiatich minútach ich však mali na konte viac hráči Capitals, ktorí tak zaslúžene získavaju najvzácnešiu trofej. Podarilo sa im to po 43 rokoch, kedy vstúpili do NHL a zároveň ide o debutový titul kapitána Ovečkina, ktorému Stanley Cup právom za dlhodobé výkony patrí. Získal aj Conn Smythe Trophy pre najužitočnejšieho hráča play off a vo všetkých vyjadreniach hovorí o splnenom sne. 

O veľkom úspechu môžeme hovoriť aj v prípade tímu Las Vegas, keďže sa mu v svojej debutovej sezóne podarilo prebojovať až do finále play off. 
 

Domov
Zdieľať
Diskusia