Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2018, 15:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather vraj už bojovať nebude. Najnovšie buduje mrakodrap v New Yorku, kam plánuje umiestniť vyhliadkovú plošinu

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americký boxer rozširuje svoje podnikateľské aktivity.

Američan Floyd Mayweather dosiahol vo svojej športovej kariére všetko, o čom kedy sníval. Po úspešnom súboji s McGregorom opätovne ohlásil odchod do dôchodku s výsledným skóre 50 výhier a žiadna prehra, takže sa nepochybne zlatými písmenami zapísal do histórie boxu.

Napriek odchodu do dôchodku sa však neustále objavovali správy o tom, že Mayweather zvažuje odvetu proti írskemu bojovníkovi, ktorá by sa mala odohrať v oktagone s upravenými pravidlami MMA. Pred pár mesiacmi to už vyzeralo, že Mayweather a McGregor rovno oficiálne ohlásia svoj druhý súboj, lenže momentálne nie je situácia veľmi pozitívna. McGregor sa stále spamätáva z napadnutia kolegov z UFC v New Yorku, zatiaľ čo Mayweather precestoval celý svet a hľadal nové investičné príležitosti.

 

Peňazí má Mayweather hromadu, pretože kariéru boxera ukončoval s celkovým profesionálnym zárobkom prekračujúcim hranicu 1 miliardy dolárov, ale rozumné investície mu vedia zarobiť ešte viac. Mayweather preto nedávno vstúpil do partnerstva so spoločnosťou, ktorá momentálne buduje v New Yorku mrakodrap s názvom One Vanderbilt.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Nevedno, ako presne sa Floyd na stavbe podieľa, ale v nedávnom rozhovore používal množné číslo, keď rozprával o budúcom vývoji samotného mrakodrapu. Vyjadril sa, že pôjde o najvyššiu budovu v celom meste New York, čo však nebude pravda, pretože pôjde o najvyššiu budovu len v štvrti Midtown.

Z celého mesta ho preskočia 432 Park Avenue aj One World Trade Center. Mayweather sa vytešuje z toho, že na vrch budovy umiestnia vyhliadkovú plošinu, čo bude obrovské lákadlo pre turistov, a tak ho už návrat do ringu zrejme neláka. Sám skonštatoval, že s bojovými športmi už skončil, ale aj tak stále existuje šanca, že svoj názor jedného dňa zmení.

Domov
Zdieľať
Diskusia