Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2018, 19:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo prezrádza novinky o albume WLK a užíva si moderátorskú premiéru. Prečo sa na coveri svojho CD usmieva?

REFRESHER FRESHNEWS MOMO
Uložiť Uložené

Aj dnes sme si pre vás pripravili nový diel Freshnews, kde sme si zavolali ďalšieho atraktívneho hosťa.

Máme tu koniec ďalšieho týždňa, čo je pre nás signál, aby sme vydali ďalšie pokračovanie Freshnews. Krátke zhrnutie uplynulých sedem dní tu máme aj dnes a ako už býva zvykom, na Slovensku aj vo svete to opäť poriadne žilo. Ty už veľmi dobre vieš, že všetky novinky sme zároveň vopred spracovali do článkov, a tak sa o nich môžeš po dopozeraní dozvedieť ešte čosi viac. Stačí kliknúť na link v popise videa.

Do najnovšieho dielu sme si po dlhšej dobe zavolali aj rapového hosťa, ktorým je tentokrát Momo. Ten už o pár dní vydá ďalší sólový album s názvom WLK, a tak sa u nás zastavil, aby o ňom prezradil čosi viac. Ty si ho zatiaľ môžeš ešte aj s podpisom stále predobjednať a pred oficiálnym releasom sa dočkáme ešte jedného videoklipu. 

Ďalšie novinky z hudby, filmového sveta aj Slovenska sa už dozvieš v samotnom výsledku. Na konci ešte nájdeš sútaž o Momove podpísané CD a do komentárov nám pokojne napíš, koho by sme mali zavolať nabudúce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia