Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 11:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V bratislavskej MHD si už môžeš kúpiť električenku aj na platobnú kartu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA DOPRAVA MHD
Uložiť Uložené

21. storočie, drž sa, Bratislava prichádza.

Priznávame, že Bratislavu chválime len málo, no pokiaľ by sme neustále vyzdvihovali jej pozitívne stránky, nič negatívneho by sa nezmenilo k lepšiemu. Medzi tie svetlejšie stránky hlavného mesta však v posledných rokoch rozhodne patrí dopravný podnik, ktorý nám za uplynulé obdobie robí skutočnú radosť. Do vozidiel pribúdajú porty na nabíjanie, wi-fi siete a v autobuse bez klimatizácie sme sa neviezli už poriadne dlhú dobu. Cestovanie skrátka nabralo na kultúre.

Dopravný podnik Bratislava teraz zavádza novinku, ktorá tvoju peňaženku oslobodí od ďalšej zbytočnej karty. Už čoskoro si budeš môcť bratislavský predplatný cestovný lístok, čiže ľudovo povedané električenku, nahrať priamo na platobné karty Mastercard a VISA. Všetko sa dá navyše robiť aj cez internet. Revízorovi skrátka len priložíš svoju kartu a jeho prístroj sa už o všetko postará.

Domov
Zdieľať
Diskusia