Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 11:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zložme sa Jožkovi Golonkovi na ubytko v Košiciach. Slováci si uťahujú zo slov hokejovej legendy, ktorá nechce reprezentáciu na východe

ŠPORT HOKEJ KOŠICE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jozef Golonka mal veľký problém s našimi chlapcami hrajúcimi v Košiciach.

Po našom článku, ktorý monitoroval reakcie slovenskej verejnosti na našu hokejovú reprezentáciu umiestnenú do Košíc, sme mali pocit, že už tému nebudeme musieť rozoberať. Obyčajní ľudia majú občas svoje výhrady, ale nikto nečakal, ako sa ku problému postaví Jozef Golonka. Hokejová legenda sa pre médiá vyjadrila veľmi jasne a rozhodnutie SZĽH skritizovala pod čiernu zem.

Golonka argumentoval so slovami, že si nesmieme pobúriť vlastných fanúšikov. Nepáčilo sa mu, že 500 kilometrov do Košíc je už trochu ďaleko, nemáme ani hotové diaľnice a jednoducho nechápal, kto by bol ochotný vycestovať štyri až päť hodín do Košíc len na hokej.

Bývalý reprezentant bol z rozhodnutia mimoriadne sklamaný, a tak na otázku, či vycestuje do Košíc na zápas aj on, len skonštatoval, že by mu nemal kto zaplatiť cestu. Aj keď má zadarmo vlak, prostriedky na hokejový výlet nemá podľa jeho slov nikto z jeho generácie. Nemal by vraj na hotel v metropole východu. Reakcia našej legendy však vyvolala odpoveď aj na verejnosti.

Odporúčané
Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR) Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR) 5. mája 2024, 14:30

Na sociálnej sieti Facebook onedlho vznikla stránka „Hľadá sa ubytko v Košiciach pre Jožka Golonku“, ktorá síce na prvý pohľad vyzerá seriózne, ale v skutočnosti si len z Golonku kvalitne uťahuje. Užívatelia v komentároch dávajú hokejistovi poriadne pocítiť, ako sa o Košiciach v televízii vyjadroval, a tak by mu možno vedeli zabezpečiť ubytovanie na parkovisku namiesto pohodlného hotela. Stránka plánuje pre „Žiletku“ sprostredkovať aj program v meste a občerstvenie, tak uvidíme, ako to dopadne.

Zložme sa Jožkovi Golonkovi na ubytko v Košiciach. Slováci si uťahujú zo slov hokejovej legendy, ktorá nechce reprezentáciu na východe
Zdroj: Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia