Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 1:46
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Vo Fortnite budeš môcť vyhrať 100 miliónov dolárov. Známa battle royale hra sa dostane medzi e-sporty

TECH E3 FORTNITE
Uložiť Uložené

Najlepší hráči sveta si onedlho budú môcť zasúťažiť o naozaj veľký balík peňazí. Prvá sezóna začne vďaka vývojárom z Epic Games.

Fortnite sa stal akousi značkou nepretržitého zlepšovania sa a napredovania. Momentálne najpopulárnejšia battle royale hra dostane od svojho vývojára veľkú podporu v podobe 100 miliónov dolárov ako prize pool pre tohtoročnú sezónu 2018/2019. Jedná sa o naozaj veľkú čiastku a najlepší z najlepších budú mať šancu zabojovať o prvé miesta. 

Prvý turnaj vo Fortnite zorganizovala herná ikona Ninja, ktorý rozdával peniaze buď za výhru, alebo za jeho zabitie. Okrem toho sa však žiadny podobný turnaj nekonal a Epic preto spravili veľký krok pre budúcnosť Fortnitu v e-sports. Peniaze sa rozdelia na jednu hernú sezónu a už teraz sa hráči môžu tešiť na naplánovaný turnaj Fortnite Party Royale pre 100 najlepších. Bude sa konať v  júni počas udalosti E3. Tešiť sa vraj môžeš na netradičný formát, no viac zatiaľ nevieme. 

Turnaje v konkurenčných hrách sú popredu, ale Epic sa ich snaží dohnať raketovou rýchlosťou. Má ísť hlavne o zábavu, a to je cieľom tohtoročnej sezóny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia