Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2018, 1:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Obrovská frajerina! Patrik Rybár podpísal zmluvu s Detroitom Red Wings a smeruje do prestížnej NHL

ŠPORT HOKEJ NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský brankár potešil fanúšikov výbornou správou.

Aj za svoje výkony na majstrovstvách sveta bol Patrik Rybár sladko odmenený. Slovenský brankár si na turnaji v Dánsku zahral v troch zápasoch a aj keď sa naši hokejisti nedostali ďaleko, Patrik nezostal sklamaný. Oficiálna stránka tímu Detroit Red Wings pred pár hodinami oznámila, že práve Patrik sa stal novou posilou červených krídel.

Rybár podpísal v americkom tíme nováčikovskú zmluvu na jeden rok a ak pôjde všetko ako po masle, v najbližších rokoch by mohol preniknúť do prvého tímu a stať sa len piatym slovenským brankárom, ktorý kedy obliekal dres tímu NHL. Detroit pritom zažíva v posledných dvoch rokoch slabé sezóny. Už dvakrát po sebe nepostúpili muži z mesta áut do vyraďovacej časti, a tak je nutná prestavba tímu, v ktorej by mohol zohrať úlohu aj náš brankár.

Doteraz pôsobil Patrik Rybár v českom Hradci Králové, kde odohral dve sezóny a dostal sa až do semifinále vyraďovacej časti, avšak tam už tím stroskotal. Patrik začínal v bratislavskom Slovane a neskôr prešiel aj výberom Piešťan. Vo svojich 24 rokoch sa konečne dočkal vstupu do najprestížnejšej hokejovej ligy. My veríme, že trénerov v zámorí zaujme a bude nám nasledujúcu sezónu robiť veľkú radosť.

Odporúčané
KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL 9. marca 2024, 15:30


Domov
Zdieľať
Diskusia