Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2018, 23:40
Čas čítania 0:00
Marek R.

Martin Dúbravka famóznym zákrokom vychytal Girouda a proti Chelsea si pripísal na konto ďalšie čisté konto

ŠPORT MARTIN DÚBRAVKA PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dá sa očakávať, že Newcastle ho v lete nepustí naspäť do Sparty.

V nedeľu sa oficiálne skončila sezóna 2017/18 v Premier League a pomaly, ale isto sa už môžeme chystať na športovú udalosť roka, teda majstrovstvá sveta vo futbale v Rusku. Majstrom sa stal absolútne suverénne Manchester City, ktorý pokoril hneď niekoľko rekordov, ako napríklad v počte bodov či počte strelených gólov a Pep Guardiola tak zavrel ústa tým, ktorí vraveli, že v Premier League sa nedá vyhrať s takým náskokom, ako to robia napríklad Bayern či Barcelona.

Nás, slovenských fanúšikov, však počas posledného hracieho dňa potešil Martin Dúbravka, ktorý v zime prestúpil v rámci hosťovania do Newcastlu a všetko nasvedčuje tomu, že v klube aj zostane, keďže sa stal jednotkou mužstva. A niet sa čo diviť.

Čisté konto si totiž pripísal na svoj účet aj v zápase proti Chelsea, kedy domáci vyhrali jednoznačne 3:0 a Martin sa v zápase blysol jedným perfektným zákrokom proti strele Girouda. Veď vychutnajte si to sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia