Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2018, 18:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ pripravuje študentov na maturitu, P.A.T. robí poriadky na scéne a zvyšok raperov nakupuje okuliare za tisícky eur

REFRESHER EGO FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Nové Freshnews sú tu! Presne tak ako každú nedeľu od 18:00.

Máme tu ďalšiu nedeľu a s ňou už tradične aj nové pokračovanie seriálu Freshnews. Ak ťa zaujíma, čo všetko podstatné sa za uplynulých sedem dní stalo v domove aj vo svete, určite už vieš, že ťa dokážeme do obrazu dostať za pár minút. Zároveň platí, že každú z noviniek sme rozobrali aj v článku, takže v popise videa nájdeš link, kde sa dozvieš ešte čosi najviac. 

Posledný týždeň bol samozrejme veľmi plodný a žilo to nielen v slovenskom rape. Ten svojej povesti neostane nikdy nič dlžný a dôkazom sú aj aktuálne udalosti. Zaujímavým spracovaním umeleckého diela zaujal aj Separ a zopár interpretov sme stretli na predstavení novej kolekcie v predajni Duos. Vo Freshnews sa dozvieš, ako sa darí kontroverznému facebookovemu profilu našej polície a aj to, kto je nové Refresher dievča. 

No a keďže ste si obľúbili časti, do ktorých si pozývame hostí, tak sme tentokrát potešili fanúšikov streamera Donata, ktorému ešte raz ďakujeme za návštevu. Ty si už ale vychutnaj výsledok a nezabudni si nás pustiť aj nabudúce o 18:00. 

Domov
Zdieľať
Diskusia