Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2018, 17:15
Čas čítania 0:00
Marek R.

Osamotený slovenský fanúšik sa nezľakol švédskej presily a vyrovnávajúci gól oslavoval úplne bez zábran

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Takto to má vyzerať.

V sobotu podali naši chalani proti Švédsku svoj najlepší výkon na turnaji a tri korunky sa museli dlho strachovať, aby sme si zo zápasu neodniesli všetky tri body. Zápas napokon smeroval až do predĺženia, v ktorom náš súper dokázal využiť presilovú hru, no aj bod proti takto silnému protivníkovi je jednoznačne skvelý. Viac o zápase už tu.

Ako už býva zvykom, slovenskí fanúšikovia sa nestratia na žiadnom podujatí, kde sa predstavia aj naši reprezentanti a vždy ukážu, ako silno a odhodlane dokážu fandiť a poháňať mužov/ženy za ďalšími výhrami. Najlepším príkladom toho je aj neznámy fanúšik spod Tatier, ktorý sa nešťastne ocitol na mieste, kde bol obkolesený iba švédskymi dresmi, no ani to mu nebránilo v tom, aby sa radoval z nášho vyrovnávajúceho gólu najviac, ako sa len dalo. Švédski kolegovia to celé zobrali s úsmevom a určite ani oni nezabudnú na tento moment.

Domov
Zdieľať
Diskusia