Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2018, 21:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit prijal do svojho labelu nového člena. Rodák z Juhoafrickej republiky žijúci na Slovensku zalieva v novinke cereálie alkoholom

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Spirit Music má nového člena. Je ním D-Fly, od ktorého sa pravdepodobne očakáva, že prinesie do labelu nový vietor.

Label Spirit Music vydával ešte pred niekoľkými rokmi relatívne veľa hudobných projektov a boli sme zvyknutí na jeho aktivitu. V poslednom čase sa však stiahol do úzadia a mimo členov H16 a Veroniky Strapkovej jeho existenciu nevnímame. Všetko by sa malo zmeniť s dnešným príchodom nového člena menom D-Fly pochádzajúceho z Juhoafrickej republiky. 

Denis má iba 20 rokov a hoci sa narodil v juhoafrickej Pretórii, má slovenských rodičov, s ktorými žije od svojich 3 rokov v Bratislave. Vyrástol v hudobníckej rodine, hokej si zahral za Slovan Bratislava a zaujímavosťou je, že už stihol mať aj tichý konflikt s Pil C-m.

Na základe novinky T.D.D. môžeš posúdiť, či má Majk Spirit dobrý čuch na talenty a pokojne nám daj vedieť do komentárov svoj názor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia