Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2018, 0:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pokračovanie hororu Tiché miesto sa možno zameria na ďalších preživších ľudí a ich stratégie prežitia v absolútnom tichu

FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

Režisér, scenárista a herec v hlavnej role v jednom. John Krasinski načrtol, o čom možno bude pokračovanie hitu A Quiet Place.

A Quiet Place je obrovským hitom. Čoskoro sa dostane cez hranicu 300 miliónov zarobených v kinách (bez reklamy pritom stálo štúdio Paramount len 17 miliónov dolárov) a aj naďalej sa teší z diváckeho a kritického záujmu a chvály. Niet sa čomu čudovať.

Až na minimum príbehových nejasností a logických chybičiek je horor/thriller nesmierne podareným filmom podľa originálneho námetu. 

Na dvojke sa začalo pracovať dosť skoro, úspech bol cítiť týždne pred premiérou a môžeme rátať s tým, že scenár sa už pomaličky pripravuje. John Krasinski, Režisér, scenárista a herec v hlavnej role v jednom, prezradil, že dvojka sa môže zamerať na úplne iných preživších. 

Samotného ho zaujímalo, kto sa to nachádza v okolí ich domova, keď ostatní zapaľovali ohne na signál, že stále žijú. Ako celý ten čas prežívali? Kto sú? Ako mohli napríklad tak dlho prežiť dôchodcovia z druhej tretiny snímky?


V každom prípade, priestoru je tu mnoho a scenáristi sa skutočne môžu vyhrať. Točiť horory na základe ticha je veľkou výsadou, no nie je to nič jednoduché. Dúfame, že dvojka dopadne dobre. Svet A Quiet Place nám môže ponúknuť Cloverfield svet v kvalite, akého sme sa zatiaľ nedočkali. 

Do úvahy prichádzajú prequely, spin-offy a sequely, ktorých môže byť nekonečno. Záležať bude na výslednej kvalite, tržbách a záujmu divákov/tvorcov pokračovať. Našu recenziu si môžete prečítať tu.

Anketa:
Čo by ste v pokračovaniach chceli vidieť najviac?
Tradičné pokračovanie jednotky s rovnakou rodinou
Nových ľudí a ich príbehy
Príchod mimozemšťanov na Zem a prvé týždne, kedy takmer vyhubili ľudstvo
Tradičné pokračovanie jednotky s rovnakou rodinou
15 %
Nových ľudí a ich príbehy
18 %
Príchod mimozemšťanov na Zem a prvé týždne, kedy takmer vyhubili ľudstvo
67 %
Domov
Zdieľať
Diskusia