Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2018, 19:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo sa deje na slovenskej rapovej scéne a na akú dúhovú farbu vlasov stavil Krištof tentokrát? (Freshnews)

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Aj túto nedeľu o 18:00 sme si pre vás pripravili ďalší diel Freshnews, v ktorom sme zhrnuli to najzaujímavejšie z uplynulého týždňa.

Posledných 7 dní bolo opäť veľmi plodných a my sme sa dočkali mnohých zaujímavostí z domova aj zo sveta, o ktorých by si mal mať určite prehľad. Pre fanúšikov filmov máme tip na skvelý horor a ak rád cestuješ naprieč Slovenskom, určite oceníš novú adrenalínovú atrakciu. Veľa sa toho udialo aj v slovenskom rape, keďže hneď v úvode týždna sa Vec prebojoval do Jakubcovej televízie pre dôchodcov. 

Pár dní na to sa o slovo prihlásil Moloch, ktorý sa po dlhšom čase opäť pripomenul. Obul sa nielen do nás, ale aj do celej rapovej scény vrátane Rytmusa, a to aj napriek tomu, že pred pár týždnami sa mu v relácii od Ruky Hore ešte ospravedľnoval. Dočkal sa aj odpovede od členov Pozor Records a my budeme zvedaví, ako to celé dopadne. 

Najnovšie Freshnews s Deniskou a Krištofom a hosťom Žolíkom prinášajú aj mnoho ďalších informácií, ktoré si teraz môžeš vychutnať. Už tradične sme pred natáčaním všetky informácie spracovali do článkov, takže sa v prípade záujmu dozvieš ešte viac. A v závere videa nájdeš súťaž o naše nové tričká. Tie si mimochodom môžeš zakúpiť na shop.refresher.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia