Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 22:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Modelka Ashley Graham použila v kampani fotky od paparazzov bez retuše. Autentický pohľad na jej telo si fanúšikovia zamilovali

MÓDA KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Ashley si vždy zakladala na tom, aby ľuďom ukazovala skutočnosť.

O modelke Ashley Graham sme už na našom webe mnohokrát písali. Ashley sa dostala do pozornosti verejnosti pred pár rokmi, keď začala aj plnoštíhlejším modelkám raziť cestu na vrchol. Nikdy nemala úplne štíhlu postavu, ale práve preto si ju milióny ľudí tak rýchlo zamilovali. Ashley si svoju kariéru postavila na zobrazovaní autentickosti a skutočnosti, od čoho so značkou Swimsuits For All neupustili ani v novej kampani na letnú kolekciu plaviek.

Modelka sa vybrala do Miami, aby tam spoločnými silami nafotili dokonalé propagačné fotografie, lenže po dôkladnej analýze výsledných záberov dospeli k záveru, že by možno bolo fajn zbaviť sa idealizovania a ukázať svetu pravdu. Namiesto profesionálnych a upravených fotografií tak v kampani použili fotografie od paparazzov, ktoré neboli akokoľvek retušované.

Na tele Ashley by si preto mohol objaviť strie, menšie modrinky či časti pokožky, ktoré by v akejkoľvek inej kampani boli dokonale zahladené. Modelka si za svoju odvahu vyslúžila obrovskú podporu na internete, a tak opäť raz uspela v šírení myšlienky, že každé telo je krásne a zaslúži si obdiv.

Domov
Zdieľať
Diskusia