Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2018, 21:26
Čas čítania 0:00
Marek R.

Martin Bakoš predviedol proti Francúzsku dokonalý nájazd, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani najväčší hokejoví technici

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hoci sme zápas prehrali, po takomto nájazde museli byť prítomní diváci nadšení.

Majstrovstvá sveta v hokeji sú už skutočne za rohom. Tento rok ich hostí Dánsko a konajú sa od 4. do 20. mája. Logicky na nich nebude chýbať ani naša hokejová reprezentácia, ktorá už má za sebou náročnú prípravu a v nedeľu sme sa dozvedeli aj výsledok záverečnej nominácie.

Svoj posledný prípravný zápas sme odohrali v sobotu proti reprezentácii Francúzska. Deň predtým sme svojho súpera dokázali zdolať jednoznačne 4:0, v odvete sme už potom ale ťahali za kratší koniec a prehrali sme 2:3.

Ako už býva akýmsi zvykom, aj keď sa prípravný zápas skončí víťazstvom toho či druhého tímu, na rad prídu samostatné nájazdy, aby sa prítomní diváci mohli ešte trošku viac zabaviť. A práve proti Francúzom náš reprezentant Martin Bakoš ukázal, prečo sa to oplatí robiť.

Diváci na štadióne totiž museli byť vo vytržení aj napriek prehre, keďže Martin ukázal svoju perfektnú techniku a brankár hostí nechápal, čo sa deje. Za takúto techniku by sa nemuseli hanbiť ani tí najlepší, veď posúďte sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia