Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2018, 19:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo sa deje medzi Naked Bananas a dvojicou Zrebný & Frlajs a za koho vymenil Krištof Denisu? (Freshnews)

REFRESHER FRESHNEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Pravidelná dávka aktualít z domova a zo sveta je tu každú nedeľu o 18:00 na našom oficiálnom YouTube.

Formát spracovávania aktualít do videí je vo svete už natoľko známy a zároveň obľúbený, že by mal byť súčasťou každého kvalitného magazínu. Ľudia sa naučili obsah konzumovať bez toho, aby boli nútení čítať a tiež predpokladajú, že selekcia noviniek je stopercentne relevantná a žiadne ďalšie informácie už sami vyhľadávať nemusia. 

Podobne to snáď máte aj s našimi Freshnews, na ktorých usilovne pracujeme každý týždeň. Cieľom je predstaviť najdôležitejšie udalosti za uplynulý týždeň v rámci všetkých kategórií, ktorým sa na stránke venujeme. Okrem hudby či filmov teda nechýbajú informácie o športe, technike a samozrejme udalostiach aktuálne otriasajúcich Slovenskom a svetom. 

Aj dnes vám postupne všetko predstavia Deniska a Krištof. Ako už býva zvykom, všetky informácie z videí sme predtým spracovali do článkov, takže v prípade, že ťa niečo zaujme viac, v popise videa nájdeš link a môžeš si prečítať viac. Teraz už ale samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia