Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 21:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo je stále v hotelovej izbe na trinástom poschodí. Tentokrát odtiaľ posiela odkaz fejkovým vagabundom

HUDBA BITMAN STRAPO
Uložiť Uložené

13. Poschodie je oficiálne vonku. Na Youtube sa dostáva jedna z najobľúbenejších skladieb Dig Tento.

Strapov tretí album s názvom 13. Poschodie je už zopár dní vonku a všetci tí, ktorí si ho stihli objednať, ho už zároveň majú aj poriadne napočúvaný. Medzi najobľúbenejšie skladby patrí aj vec Dig Tento, ktorá sa dnes dostáva na Youtube a môžeš si ju vypočuť aj napriek tomu, že nemáš originál ani streamovacie služby ako iTunes alebo Spotify. 

Na novinke sa objavuje aj pre väčšinu pravdepodobne neznámy Bitman. Strapo stavil vo viacerých prípadoch na neokukané mená, čo samozrejme berieme všetkými desiatimi a krok vedľa nespravil ani v tomto prípade. Samotný text je venovaný viacerým skupinám obyvateľstva v našej krajine, s ktorých myšlienkovými pochodmi sa nestotožňuje snáď žiadny čitateľ tohto článku.

Podobne ako v predošlých prípadoch, opäť sme sa dočkali jednoduchého vizuálu z rovnakej hotelovej izby. Táto forma vizuálov má niečo do seba a budeme zvedaví, aké ďalšie má ešte Strapo v rukáve. Na záver ešte pripomíname, že vo štvrtok - 26.4. má Strapo release párty v Prahe, kde si môžeš prísť po podpis alebo len tak pokecať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia