Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2018, 11:17
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Miluješ hry a nevieš sa svojej záľuby zbaviť ani na dovolenke? V Thajsku vymyslel Čech gamerský hotel, kde si splníš všetky sny

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA HRY THAJSKO
Uložiť Uložené

Mladý Čech Dmitrij sa nebál a zrealizoval svoj nápad herného hotela na thajskom ostrove Phuket. Cez deň dovolenkuješ a večer hráš.

Dmitrij Alex Michajlov a jeho sen vybudovať hráčsky hotel v trópoch sa stal realitou. Po tvrdej práci sa môže pýšiť ubytkom pre každého náruživého hráča počítačových hier v tropickom thajskom prostredí. Funguje to tam asi takto, cez deň sa cestuje, užíva príroda, slnko, more a večer začína zábava v podobe spoločného hrania.

V podstate ide o regulérny hotel s luxusne zariadenou izbou, oddychovými zónami a tiež bohatými raňajkami. Rozdiel je len v miestnostiach, kde nájdeš profesionálne vybavené počítače a krásny výhľad na prírodu. Celý deň ťa samozrejme sprevádzajú nástenné kresby hrdinov z Overwatchu alebo iných Blizzard postáv.

Herná výbava zahŕňa počítač s procesorom AMD Ryzen 5, grafickou kartou Nvidia GTX 1060 a príslušenstvo od značky Razer a Steelseries. Mega rýchle pripojenie je samozrejmosťou. A čo si tam môžeš zahrať? Na ich web stránke sú evedené tie najhranejšie multiplayer hry ako CS:GO, Overwatch, PUBG, Dota 2, Lol, ale aj obľúbený Fortnite. 

Gamers Paradise Camp je jednoducho dovolenka pre partiu kamarátov, kde sa opáliš a aj si zahráš. Izby sa delia na One Player Room a Two Player Room. Za dve noci v jednolôžkovej izbe si zaplatíš len okolo 65 eur a to aj s 5% zľavou, ak použiješ promo kód Dev1. Dimitri je totiž Dev1ho starý kamarát, s ktorým ešte dávno hrával legendárne CS 1,6. 

Čím dlhšie ostaneš, tým viac výhod máš grátis. Základná ponuka na dve noci je izba, 50 profi počítačov, dva vonkajšie bazény, pondelková grilovačka a raňajky formou švédskych stolov. Ak však zostaneš 30 dní, máš zadarmo odvoz na letisko, rezervované miesto na pláži, fitness a zapožičanie motorky. Všetko, čo potrebuješ, je rezervovať si izbu a kúpiť letenku. Tak čo, už vieš, kam pôjdeš tento tok na dovolenku? 

 

#csgonight #pubg #overwatch #dota2 #tropicalgaming #phuket #gamersparadisecamp

Príspevok, ktorý zdieľa Gamers Paradise camp Phuket (@gamersparadise.camp),

Domov
Zdieľať
Diskusia