Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 9:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák podpálil svoj dom, lebo mu manželka nenavarila. Vyhováral sa na kosenie trávy, ale na súde napokon vinu priznal

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zdanlivo nevinná hádka skončila požiarom a obrovskou škodou.

Zdanlivo obyčajná hádka skončila ešte minulý august katastrofou. Ladislav z obce Olšovany prišiel v jeden deň domov a nahneval sa na svoju manželku, pretože mu nenavarila nič do práce. Neuveriteľne ho to vytočilo, a preto manželku aj s malým synom zavrel v izbe.

Ona však ušla a pokúšala sa zavolať policajtov, čo sa jej podarilo až s pomocou susedov. Ladislav vyhádzal z chladničky všetky potraviny a napokon mu napadlo, že najlepším riešením celej situácie bude poliať dom benzínom a celý ho zapáliť. Skutočne tak aj urobil, pretože zo záhradného domčeka si priniesol kanister a dom onedlho veľmi rýchlo vzbĺkol.

Ilustračné foto

Slovák podpálil svoj dom, lebo mu manželka nenavarila. Vyhováral sa na kosenie trávy, ale na súde napokon vinu priznal
Zdroj: Frederick County

Našťastie sa nikomu nič nestalo, ale na nehnuteľnosti vznikla škoda za 75-tisíc eur, pretože celý dom padol popolom. Policajti po príchode na miesto muža zadržali a Ladislav potom tri mesiace strávil vo väzbe. Krátko po čine mal v krvi 1,2 promile alkoholu, čo zrejme zavážilo pri rozhodovaní o činoch, ktoré predchádzali podpáleniu svojho domu.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Najskôr Ladislav dokonca tvrdil, že požiar vznikol náhodou pri kosení, ale potom sa priznal a na jeho stranu sa postavila aj manželka. Sudca mu preto pred pár dňami udelil len peňažný trest vo výške 600 eur. Dom mu to síce nevráti, ale s alkoholom veľmi rýchlo prestal.

Domov
Zdieľať
Diskusia