Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 12:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bývalá priateľka Aviciiho si na zosnulého hudobníka zaspomínala dojímavým príspevkom. Srdcervúce fotky jej ho stále živo pripomínajú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Emily Goldberg prežívala jednu z najťažších chvíľ života.

Smrť Tima Berglinga, ktorého celý svet poznal pod menom Avicii, zanechala stopu na miliónoch fanúšikov. Aj keď ho nikdy naživo nestretli, množstvo hudobníkových skladieb ich sprevádzalo ťažkými aj krásnymi chvíľami v živote. Avicii zomrel v Ománe a zverejnená nebola ani presná príčina náhleho skonania, pričom Tim v minulosti trpel viacerými zdravotnými ťažkosťami.

Po zverejnení informácií o smrti hudobníka sa sociálne siete zaplnili odkazmi od kolegov. Osobnosti ako Calvin Harris, Tiesto či Skrillex nemohli veriť vlastným očiam, avšak zrejme najdojímavejší odkaz poslala Timovi bývalá priateľka Emily Goldberg. Na svoj Instagram zavesila množstvo fotografií, ktoré pochádzajú z čias, keď spolu ešte chodili a pridala aj trefný odkaz.

Tim jej kedysi napísal skladbu o tom, ako sa ho nemá vzdávať, pretože on jej ukáže lásku. Emily len smutne skonštatovala, že tento text nanešťastie nenaplnila. O pár hodín neskôr pridala aj screenshot konverzácie, v ktorej si ešte stihli povedať, že sa ľúbia.

#ripavicii #avicii

Příspěvek sdílený Emily Goldberg (@emilygoldberg89),

Domov
Zdieľať
Diskusia