Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2018, 9:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Konex spomína na bývalé priateľky na golfovom ihrisku. Rapujúci producent z Logicovej partie Milion Plus vie, ako na to

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladý producent Konex vydáva singel za singlom a zatiaľ sa mu darí triafať do čierneho.

Konex je členom českého zoskupenia Milion Plus, kde pôsobí od svojich úplných začiatkov, keď bol ešte výhradne DJom a producentom. Časom sa jeho charakteristický zvuk dostal na známejšie skladby a zároveň si vyskúšal rolu rapera, aj keď vtedy ešte v tieni lepších kolegov. Neskôr pochopil, že bude lepšie, keď si nájde vlastný štýl a dnes je z neho interpret, pri ktorom máme očakávania s každou vydanou skladbou. 

Svoju povesť potvrdil aj pri Flex na Ex. Tá uzrela svetlo sveta už skôr, teraz však autor dopĺňa aj sprievodný videoklip, ktorý vznikol na golfovom ihrisku. O jeho tvorbu sa postarali MOTIONFRAMESTUDIOS a ako to dopadlo sa už dozvieš vo výsledku. Hudobnú produkciu aj v tomto prípade pripravil pre seba a Zmrda Konex.

Pevne veríme, že v dohľadnej dobe príde Konex s niečím ďalším a ty nám daj pokojne v komentároch vedieť, čo si o jeho tvorbe myslíš, resp. čo si myslíš o tom, že sa producenti stávajú aj interpretmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia