Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 18:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dannyho jedenástka sa mení na Debbinu osmičku. Sandra Bullock s Rihannou skladá v štýlovom traileri tím špičkových zlodejok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší trailer pre Debbinu 8 láka na lzábavný heist movie.

Po dlhšom čase bez akýchkoľvek noviniek dnes dorazil nový trailer pre Ocean’s 8 (Debbina 8). V ňom vidíme množstvo nových a lákavých záberov, ktoré nás už pomaly aj dostanú do kín. Zdá sa, že pôjde o zábavný heist film (na vyššej úrovni než také Tower Heist).

 

Debbie Ocean (Sandra Bullock), sestra legendárneho zlodeja Dannyho Oceana (George Clooney), sa pripravuje na lúpež k storočia. K tomu ale potrebuje špičkový ženský tým, v zložení Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) a Tammy (Sarah Paulson). 

Na scéne sa ale podľa všetkého v malej cameo role objaví aj populárny Matt Damon so svojou postavou Linusa Caldwella (z ostatných troch častí Dannyho jedenástky).

Režisérom snímky je na Oscara nominovaný Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games), scenár napísala Olivia Milch a na čele producentov stojí slávny Steven Soderbergh (Logan Lucky, očakávaný krimi seriál Mosaic, všetky tri časti Dannyho parťákov). Slovenská a česká premiéra je plánovaná na 7. júna (červen) 2018.

Dannyho jedenástka sa mení na Debbinu osmičku. Sandra Bullock s Rihannou skladá v štýlovom traileri tím špičkových zlodejok

Domov
Zdieľať
Diskusia