Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2018, 20:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kimi Räikkönen spôsobil svojmu mechanikovi hrozivé zranenie. Nechtiac mu zlomil nohu po chybe v komunikácii

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fínsky jazdec za zranenie nemohol, ale na videu vyzeralo naozaj strašidelne.

Seriál Formuly 1 sa cez víkend presunul do ďalekého Bahrajnu. V kvalifikácii obsadili prvé dve miesta vozidlá zo stajne Ferrari a vyzeralo to na bezchybné preteky až do momentu, keď chyba mechanikov nepripravila Kimiho Räikkönena o výborné umiestnenie.

Kimi zašiel do boxov a po pár sekundách sa chystal odísť, pričom na to dostal aj povolenie. Problém bol v tom, že mechanici ešte nestihli vymeniť jedno zo štyroch kolies, ale Kimi zobral povolenie na vedomie a šliapol na plyn. Mechanik pracujúci na ľavom zadnom kolese mal nohu v dráhe zrýchľujúceho vozidla a formula mu nepríjemne zachytila nohu, ktorú aj okamžie zlomila.


Na videu to vyzeralo, ako keby mu formula jednoducho nohu rozlomila na dve časti. Mechanik bol okamžite prevezený do nemocnice na vyšetrenia a Kimi musel z pretekov odstúpiť. Po odstúpení si vyslúžil aj kritiku za to, že cez boxy prechádzal chladne a nemal ani záujem zistiť, čo sa mechanikovi vlastne stalo a ako je na tom. Preteky napokon ovládol Sebastian Vettel pred dvojicou z Mercedesu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia