Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2018, 10:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor sa po bitke radšej sám prihlásil na polícii. Mal by čeliť obvineniu z napadnutia, ale ľudia stále veria, že ide len o marketing

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník sa odovzdal do rúk spravodlivosti, aby čelil následkom svojich činov v New Yorku.

Svetom médií momentálne otriasa škandál, ktorý včera spôsobil Conor McGregor. Po skončení tlačoviek na mediálnom dni pri podujatí UFC 223 napadol so svojimi kamarátmi vozidlo prepravujúce bojovníkov z arény Barclays Centre späť do hotela. Mal sa v ňom nachádzať aj Khabib Nurmagomedov, ktorý bol vraj cieľom McGregorovej agresie, ale zranenia utrpeli Michael Chiesa, Ray Borg a dokonca aj viceprezident UFC Reed Harris.

McGregor sa po bitke radšej sám prihlásil na polícii. Mal by čeliť obvineniu z napadnutia, ale ľudia stále veria, že ide len o marketing
Zdroj: TASR/AP

Po útoku museli Chiesa a Borg zrušiť svoje zápasy na UFC 223, pretože so zraneniami na tvári nemohli bojovať. Incident okamžite odsúdila celá organizácia UFC aj jej šéf Dana White. White zostal zo správania Conora McGregora znechutený a celú vec krátko po bitke prevzala newyorská polícia, ktorá chcela vyšetriť, čo sa vlastne v Barclays Centre stalo. McGregor o pár hodín zareagoval na policajné výzvy a sám sa prihlásil na jednej z policajných staníc.

Momentálne by mu malo hroziť obvinenie z napadnutia, ale zatiaľ nie je jasné, ako sa celá situácia vyvinie. Fanúšikovia írskej hviezdy stále dúfajú, že ide len o premyslenú marketingovú hru pred prípadným stretnutím medzi McGregorom a Nurmagomedovom, ktoré by sa mohlo odohrať neskôr v roku 2018, ale objavili sa aj hlasy považujúce incident za skutočný a nedohodnutý.

Domov
Zdieľať
Diskusia