Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 11:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Boxer Deontay Wilder vyhlásil, že chce v ringu zavraždiť človeka. Anthony Joshua mu ako potenciálny súper už aj veľavravne odpovedal

ŠPORT
Uložiť Uložené

Bláznivý boxer podľa svojich slov nemá v ringu žiadne zľutovanie.

Britský boxer Anthony Joshua v súboji s Parkerom svojich fanúšikov opäť nesklamal. Nezľakol sa svojho aktívneho súpera a napokon prvýkrát v kariére vyhral až na body. Hneď po skončení zápasu dostal Joshua očakávanú otázku o tom, komu by sa v ringu chcel postaviť najbližšie, a Brit označil dve mená. Prvým z nich bol Tyson Fury a druhým zase Deontay Wilder. Práve Wilder momentálne patrí medzi najlepších boxerov na svete a množstvo ľudí si myslí, že by s Joshuom dokázal pozametať ring.

Deontay Wilder sa krátko pred zápasom Joshua verzus Parker zúčastnil aj šou The Breakfast Club v rádiu Power 105.1FM a nešetril tam kontroverznými vyjadreniami. Po otázke, či súcití so svojimi súpermi, ktorí sú ochotní sa mu v ringu postaviť, vyhlásil Wilder, že momentálne je vo fáze, kedy by si na konto rád pripísal aj svoju prvú vraždu v ringu.

Zrejme by bol šťastný, keby jeho protivník zomrel po presne mierenej rane do hlavy, čo vo svete športu vyvolalo vlnu kritiky. Wilder doplnil, že ako Deontay samozrejme pociťuje empatiu, ale ako svoje boxerské alter ego Bronze Bomber nemá žiadne zľutovanie. V minulosti si vraj chvíľu myslel, že zabil Artura Szpilka, lebo ten po páde na zem chvíľu nedýchal, ale hrozivá túžba sa mu našťastie nesplnila.

Debata o zabíjaní v ringu začína v čase 44:18

Na margo odvážnych vyhlásení sa už vyjadril aj Anthony Joshua, ktorý by sa s Wilderom mohol stretnúť už v blízkej budúcnosti. Joshua tvrdí, že on si smrť svojich protivníkom nikdy neželá a namiesto toho sa modlí za ich zdravie, aby z ringu odchádzali po svojich a mohli prísť späť k svojim rodinám. Súboj s Wilderom by najradšej zorganizoval v Spojenom kráľovstve, aby nemusel odlietavať do Spojených štátov amerických, a pri Wilderovej bláznivej povahe zrejme miesto súboja nebude žiadny problém.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia