Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2018, 0:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Anthony Joshua zostáva neporazený a svojho súpera Parkera poslal vďaka bodom naspäť domov!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Stret britského a novozélandského boxera priniesol výbornú šou.

Spojené kráľovstvo proti Novému Zélandu. Celý svet netrpezlivo očakával súboj, v ktorom sa do jedného rohu postavil Anthony Joshua a do opačného zase Joseph Parker. Súboj odohrávajúci sa v Cardiffe prinesie stret dvoch veľkých osobností boxu. Joshua sa v súčasnosti hrdí opaskami WBA (Super), IBF a IBO, zatiaľ čo Parker je nezdolaný šampión WBO.

Joshua si začal získavať srdiac britských aj svetových fanúšikov už svojím víťazstvom na olympijských hrách v roku 2012 v Lodnýne. Ani pred zápasom s Parkerom nešetril odvážnymi slovami, pretože povedal, že očakáva knockout svojho súpera v deviatom kole. Na druhej strane, ani novozélanďan Parker netrpí nedostatkom sebavedomia. Opasky si vraj zoberie naspäť na Nový Zéland, ale nezabudol pripomenúť, že Joshuu rešpektuje a oceňuje, čo vo svete boxu dosiahol.

Súboj bol opatrný z oboch strán a trval celých 12 kôl, takže sa bolo na čo pozerať. Joshua po prvýkrát v kariére neukončil zápas knockoutom, a tak muselo prísť počítanie bodov. Joshua si v zápase pripísal viacero dobrých úderov, ale Parker sa držal statočne. Britský boxer však opäť raz rozhodcov presvedčil viac, a tak zaknihoval víťazstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia