Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2018, 12:16
Čas čítania 0:00
Marek R.

Sidney Crosby to spravil opäť. Po pár dňoch od svojho bejzbalového gólu sa mu podarilo streliť ďalší

ŠPORT HOKEJ NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naposledy to teda zrejme vôbec nebola náhoda.

Sidney Crosby, najlepší hráč svojej doby a jeden z najlepších v histórii hokeja, sa momentálne jednoducho baví hokejom. Len osem dni dozadu strelil pravdepodobne najlepší a najbizarnejší gól sezóny zároveň, no v noci sa ukázalo, že to vôbec nebola náhoda a že Sid the Kid to jednoducho má v sebe.

Spomínaný gól spred približne týždňa

V noci zo štvrtka na piatok nášho času sa Crosbyho Penguins stretli proti diablom z New Jersey a o víťazovi sa muselo rozhodnúť až v predĺžení, keďže v riadnom hracom čase sa zápas skončil nerozhodne 3:3. Predĺženie však netrvalo vôbec dlho, keďže sa ukázalo Crosbyho majstrovstvo.

Po Letangovej prihrávke sa dvojica Crosby a Rust rútila proti jednému obrancovi Devils. Crosby mal puk pri svojej hokejke a kontroloval, či zvolí prihrávku alebo strelu a napokon sa rozhodol pre strelecký pokus. Ten však trafil len tyčku Kinkaidovej bránky, no kanadský hokejista aj naďalej sledoval odrazený puk a jednoducho to spravil opäť. Veď si to vychutnajte sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia