Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2018, 18:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo hovoria na tenisky adidas Deerupt Pil C, Moma, Robo Vittek, The Pastels a ďalší? (Video)

REFRESHER ADIDAS
Uložiť Uložené

Boli sme na predstavení nových tenisiek adidas Deerupt v bratislavskom Footshope. Ako nový model hodnotí Pil C, Moma, Specialbeats, Robo Vittek, The Pastels a ďalší známi influenceri?

Pred pár dňami bol v Paríži predstavený nový model tenisiek od adidas, ktorý nesie názov Deerupt a dá sa charakterizovať jediným slovom - mriežka. My sme samozrejme nemohli chýbať nielen na oficiálnej premiére v parížskom Louvri, ale aj na tej slovenskej vo Footshope v Bratislave. Tá sa konala včera, kedy bola zároveň novinka Deerupt vypustená do sveta. 

Už tradične sme sa na takúto udalosť vybavili aj moderátorom a kamerou, keďže nás zaujímalo, čo si o aktuálne najdiskutovanejších teniskách na svete myslia známe tváre či samotní návštevníci eventu. Na otázky nám odpovedali napríklad Pil C, Moma, futbalista Robo Vittek či tanečníci z The Pastels. No a jediný, kto neodpovedal, bol Special Beatz. 

Viac sa už dozvieš z našeho krátkeho reportu a do komentárov nám daj pokojne vedieť, či by si chcel vlastniť tenisky adidas Deerupt.

Nemecká značka predstavuje svoj najnovší model Deerupt, ktorý má nadviazať na úspechy niekdajších športových modelov z radov EQT, NMD alebo Ultra Boost. Mriežkované tenisky reprezentujú súčasný vzhľad, avšak inšpiráciu nachádzajú v archívoch dedičstva adidas.

Odporúčané
Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur 29. marca 2024, 15:30

Práve spomínaná mriežka je kľúčovým prvkom tenisiek. Stretávame sa s ňou v prírode, v architektúre, v akomkoľvek priemysle, nachádzame ju skrátka všade okolo nás. adidas ju využíva pri svojich športových teniskách už od nepamäti. Predlohou pre obuv Deerupt sa stali historické modely "New York Runner" a "Marathon Training Shoes".

Viac informácii o týchto čoskoro ikonických teniskách sa dozvieš v tomto článku

Domov
Zdieľať
Diskusia